Od piatku sú v predaji Apple Watch v štýle Hermès

 

V októbri Apple prijal návrh od módnej značky Hermès na spoluprácu a dohodli sa na vydaní novej kolekcie Apple Watch. Bohužiaľ sa táto kolekcia predáva iba na oficiálnych stránkach Hermès a Apple a iba vo veľkomestách ako Los Angeles, San Francisco, New York a Miami. Uvedenie hodiniek do predaja sa plánuje na tento piatok na stránkach Hermès a Apple.

14234-9612-150910-Hermes-l

Všetky tri varianty kolekcie Hermès budú dostupné iba online. Kolekcia “Single Tour” je finančne najprijateľnejšou variantou zo všetkých troch. Cena sa pohybuje okolo 1,100$ s dostupnosťou vo farbe Noir alebo Fauve v 42mm prevedení a dodatočne vo farbe Capucine v 38mm prevedení.  Ďalším modelom je “Double Tour”, ktorého cena sa pohybuje okolo 1,250$ a dá sa zakúpiť vo farbe Etain, Fauve, Capucine a Bleu Jean. Najdrahším modelom je “Cuff,” ktorý má cenu 1,500$ a je v hnedom farebnom prevedení.

og_hermes

Spolupráca Apple a Hermès bola vytvorená ešte pred oficiálnym predstavením Apple Watch. Apple touto spoluprácou sledoval väčšiu príťažlivosť pre svoj výrobok Apple Watch.

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.