Apple vydal novú aplikáciu: Music Memos

Apple dnes predstavil úplne novú aplikáciu, ktorá pomôže hudobníkom rýchlo a jednoducho nahrať svoje nápady. Podľa slov Apple bola aplikácia Music Memos inšpirovaná hudobníkmi, ktorí už dlho používali iOS aplikáciu Diktafón pre rýchle zachytenie svojich nápadov na iPhone alebo iPad.

memos1_2040.0

Tak ako v starej aplikácií Diktafón, tak aj v novej Music Memos si môžete nahrať svoje hlasové poznámky a hudobníci svoje hudobné nápady. Avšak aplikácia Music Memos prichádza s novými funkciami zameranými priamo na hudobníkov. Aplikácia obsahuje ku príkladu automatickú notáciu, ktorá vám ukáže práve hrané akordy. Táto aplikácia je dokonca kompatibilná s GarageBand a Logic Pro. Aplikácia Voice Memos nahrá vašu skladbu a automaticky pridá basové tóny.

musicmemos2_2040.0.0

Keď ste sa rozhodli začať používať aplikáciu Music Memos a začať s kompozíciou vašej skladby, poteší vás, že v aplikácií budete mať prístup aj k súborom z GarageBandu a Logic Pro. Taktiež budete môcť svoje nahrávky odosielať cez mail aby ste ich mohli zdieľať so svojimi kolegami alebo distribuovať svoju nahrávku priamo do Apple Music.

music-memos-iphone-03

Táto nová aplikácia prichádza spolu s aktualizáciou aplikácie GarageBand, ktorá pridáva podporu pre iPad Pro a 3D Touch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.