Obed s Timom Cookom bol tento rok vydražený za viac než pol milióna dolárov

Včera sa skončila charitatívna aukcia o obed s Timom Cookom. Spomedzi viac než 40 prihodení zvíťazila vyše polmiliónová ponuka.

Hodinový obed pre dve osoby s riaditeľom najväčšej svetovej spoločnosti zvíťazil anonymný prispievateľ so sumou 515 000 amerických dolárov. Len pred necelými dvoma týždňami bola pritom hodnota aukcie odhadovaná na 100 tisíc dolárov, v posledných dňoch však suma vyskočila na takmer 300 tisíc a následne prekročila hranicu pol milióna.

Zdroj: 9to5Mac
Zdroj: 9to5Mac

Aukcia tento rok zarobila viac než v rokoch 2014 (200 tisíc) a 2015 (330 tisíc). V roku 2013, v prvý rok konania aukcie, niekto ponúkol zatiaľ najvyššiu čiastku – vyše 600 tisíc dolárov. Všetky zisky dražby pôjdu na chartiatívne účely do organizácie RFK Center of Justice and Human Rights, v ktorej bol začiatkom tohto roka Tim Cook vymenovaný ako člen správnej rady.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.