Už štvrtý rok v poradí budete môcť v dražbe vyhrať obed s Timom Cookom

Už štvrtý rok v poradí je predmetom charitatívnej dražby obed s riaditeľom Applu, Timom Cookom. Víťaz získa taktiež dva lístky na Apple keynote prezentáciu.

Aukciu organizuje spoločnosť CharityBuzz a všetky zisky z nej poputujú do Centra pre spravodlivosť a ľudské práva Roberta F. Kennedyho. Víťaz bude mať možnosť stretnúť sa s Timom Cookom na obede priamo v centrále Applu v Cupertine. Celé stretnutie bude pritom trvať približne hodinu a na konkrétnom dátume sa s výhercom vopred dohodnú. Nárok uplatniť si výhru bude mať do 5. mája 2017.

Hodnota aukcie je odhadovaná na 100 000 amerických dolárov, no už teraz túto hranicu prekročila o 10 000 dolárov. Záujemcovia o dražbu budú mať ešte čas do 5. mája, čiže niečo vyše týždňa. Minulý rok aukcia vydražila 200 000 dolárov, v roku 2014 išlo o sumu vyše 330 000 a v roku 2013 cena presiahla pol milióna a zastavila sa až na 610 000 dolároch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.