Nový MacBook Pro môžeme ešte stále očakávať v októbri

Apple stále plánuje predstaviť nový MacBook Pro ešte tento mesiac s tým, že prvé kusy budú expedované už koncom októbra. Tieto informácie poskytla japonská webová stránka Mac Otakara.

Podľa spoľahlivého čínskeho dodávateľa stránka hovorí, že Apple predstaví 13″ aj 15″ model MacBooku Pro. Taktiež sa od Apple očakáva predstavenie nového 13″ MacBooku Air, avšak teraz bez jeho menšieho, 11-palcového brata. Nové modely MacBooku Pro nahradia už existujúce modely. Nový 13″ MacBook Air by mal obsahovať USB-C porty a Thunderbolt 3. Doterajšie informácie naznačujú, že nadchádzajúci MacBook Pro bude obsahovať len USB-C porty, takže nečakajte žiaden HDMI port, USB-A, MagSafe, či čítačku SD kariet.

Taktiež sa od MacBooku Pro očakáva redizajnované, tenšie telo s plochejšou klávesnicou, OLED dotykovým panelom, ktorý nahradí fyzické klávesy na vrchu klávesnice a podpora TouchID. Mac Otakara často zverejňuje celkom presné informácie, ktoré dostáva od svojho ázijského dodávateľského reťazca. Avšak pár krát sa stalo, že v niekoľkých detailoch sa zmýlili. Iné, viac dôveryhodnejšie zdroje taktiež potvrdili a poukázali na októbrové predstavenie.

Do konca mesiaca ostávajú dva týždne, takže nie je jasné, či sa bude konať aj event, kde sa tieto nové zariadenia predstavia. Neobjavili sa ani náznaky eventu, či rozoslané pozvánky, takže je možné, že Apple predstaví tieto zariadenia o niečo tichšie, iba s tlačovou správou.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.