Nové zábery na iPhone 7 Plus ukazujú dvojitý objektív a Smart Connector

Včera svet obehli prvé zábery zadného krytu údajného iPhonu 7, dnes sa k nemu pridávajú aj fotografie väčšieho modelu iPhone 7 Plus.

Fotka z čínskej stránky Bastille Post ukazuje zadný kryt s rovnakým dizajnom ako vo včerajšom leaku, okrem viditeľne väčšej veľkosti však pribudli dve novinky – dvojitý objektív fotoaparátu a zdanlivo aj Smart Connector, ktorý už poznáme z iPadu Pro.

iphone-7-leaked-bastille

O fotoaparáte s dvojitým objektívom sa hovorí už dlho, stále však nie je jasné, či sa objaví v oboch modeloch iPhonu 7, alebo len vo väčšom iPhone 7 Plus, niektorými zdrojmi prezývanom aj iPhone Pro. Smart Connector, pomocou ktorého sa môže pripájať príslušenstvo ako klávesnice, by tiež mohol odlíšiť väčší “Pro” model od toho štandardného, no jeho potenciálne využitie na telefóne ostáva záhadou.

Aj keď vierohodnosť najnovšej fotografie sa overiť nedá a kľudne môže ísť o photoshop, údajného dizajnu sa už chytila aj spoločnosť Feld & Volk, ktorá je známa luxusnými modifikáciami pre telefóny od Applu a často má medzi prvými informácie o nových iPhonoch.

fv_iphone_7_render_top

Spoločnosť zverejnila hneď niekoľko renderov, ktoré zobrazujú nový objektív a Smart Connector. Podľa Feld & Volk bude iPhone 7 tiež značne tenší ako jeho predchodca, z 7,1 mm by mal Apple okresať celý milimeter a dostať sa tak až na 6,1 mm.

fv_iphone_7_render_side_carbon

iPhone 7 očakávame už tento september, okrem nového dizajnu a fotoaparátu by mal Apple taktiež odobrať 3,5 mm audio jack a miesto neho ponúkať stereo reproduktory a univerzálny Lightning konektor.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.