Nové video ukazuje údajný iPhone 7 v troch verziách

iPhone 7 Plus Pro

Kým po minulé roky Apple uvádzal dva modely ročne, tento rok sa to má zmeniť. iPhone 7 by mal totiž podľa doterajších špekulácií vyjsť až v troch rôznych verziách a každá z nich má ponúknuť vlastné dôvody pre kúpu. Teraz sa na internete objavilo nové video, ktoré ukazuje všetky tri modely, ktoré má Apple údajne v príprave.

Na videu tak môžeme vidieť klasický, 4.7″ palcový iPhone 7, ktoorý ponúka len minimálne dizajnové rozdiely oproti iPhonu 6s. Vzhľad telefónu si zachoval vytŕčajúci fotoaparát a rovnako tak sa zachovali plastové pásiky, teraz však už menej bijú do očí. Na spodnej strane telefónu už tiež nenájdeme 3,5mm audio jack ale otvory pre stereo reproduktor. Veľmi podobne je na tom 5.5-palcový iPhone 7 Plus, ktorý si zachováva vzhľad svojho menšieho brata a teda prináša navlas rovnaké zmeny, len vo väčšom prevedení.

Najzaujímavejšie však vyzerá iPhone 7 Pro, teda často spomínaný tretí model, ktorý narozdiel od ostatných dvoch ponúka duálny fotoaparát, ktorý sa podpíše pod markantné zlepšenie kvality fotiek. Technológiu už totiž využívajú modely ako je Huawei P9, LG G5 alebo dokonca HTC One M8 zpred dvoch rokov. Ten však s duálnym fotoaparátom veľmi neuspel, kritici často ukazovali prstom na nízke rozlíšenie zadného fotoaparátu: 4 megapixely. V prípade iPhonu 7 Pro by to však mohlo byť aktuálnych 12 megapixelov.

Na druhú stranu je ale treba do úvahy vziať aj fakt, že video je, na únik, až v pozoruhodne vysokej kvalite. Navyše môže ísť o makety vyrobené na požiadanie, keďže podobných makiet bol internet plný už týždne pred vydaním iPhonu 6. Tak či tak nám však video ponúka pohľad na to, ako by sa mali telefóny Applu zmeniť v najbližších mesiacoch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.