Nové video ukazuje iPhone 7 v troch farbách, vrátane tmavošedej

Na internete sa včera objavilo ďalšie video, ktoré ukazuje údajné makety iPhonu 7, tentoraz v troch farbách.

Video nahrané na YouTube kanál ConceptsiPhone obsahuje iPhone 7 so všetkými dizajnovými prvkami ako veľká vystupujúca šošovka fotoaparátu a upravené pásy antén, v troch farebných prevedeniach. K ružovým a zlatým odtieňom sa pridáva aj vesmírna šedá, ktorá je ale o dosť tmavšia ako na súčasných iOS zariadeniach.

Video farbu dokonca označuje ako “Space Black”, no v porovnaní so Space Black variantou Apple Watch ide stále skôr o šedú. Aj v porovnaní s najtmavším iOS zariadením, čiernym iPhonom 5 (prípadne prvým iPadom Mini), ide len o ďalší odtieň šedej.

Zmienka o Space Black iPhone 7 je zaujímavá vzhľadom na nedávne informácie o tmavošedom farebnom prevedení, či dokonca o modrej “Deep Blue” variante. Zatiaľ sme však o týchto špekuláciách nevideli presvedčivé dôkazy. Fotka z minulého týždňa zas ukazuje iPhone 7 v klasických štyroch Apple farbách – šedej, striebornej, zlatej a ružovej.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.