Nová sekcia v App Store kategorizuje aplikácie podporujúce Single Sign-On funkciu

Pred oficiálnym nástupom novej Single Sign-On funkcie pre tvOS 10.1 a iOS 10.2, pridal Apple novú App Store sekciu s aplikáciami, ktoré podporujú túto službu.

134614-md-38129-appletv_singlesignon

Samozrejme je táto nová sekcia dostupná zatiaľ iba beta testerom. Aplikácie sú kategorizované podľa podporovaného poskytovateľa TV služieb, ako je napríklad DirecTV, Dish, Sling TV, Hotwire a GVTC.  Ak máte napríklad zaplatený odber od poskytovateľa Dish Network, môžete sa jednorázovo prihlásiť s vašimi prihlasovacími údajmi a začať využívať niekoľko aplikácií, ktoré sú podporované daným poskytovateľom služieb. V prípade Dish Network sa jedná o aplikácie ako Watch Cooking Channel, Watch DIY, Watch Travel Channel, Hallmark Channel Everywhere a Watch Food Network.

app-store-single-sign-on-apps

Na štvrtej generácií Apple TV s tvOS 10.1 beta, je Single Sign-On funkcia dostupná po otvorení nastavení a navigovaní sa do účtov a následne do sekcie TV poskytovateľ. Na iPhone alebo iPad s iOS 10.2 beta, je možné sa dostať do nastavení Single Sign-On navigovaním do aplikácie Nastavenia a kliknutím na sekciu TV poskytovateľ.

how-to-enable-single-sign-on-in-tvos-10-1-on-apple-tv

Single Sign-On bude dostupné s oficiálnym vydaním tvOS 10.1 a iOS 10.2 v decembri, hneď akonáhle sa ukončia beta testy. Funkcia bude zatiaľ dostupná iba v Amerike.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.