Apple vydal macOS Sierra 10.12.2 beta 5

Apple dnes uvoľnilo piatu betu nadchádzajúcej aktualizácie macOS Sierra 10.12.2 pre developerov a verejných beta testerov na testovacie účely.

Piata beta macOS Sierra 10.12.2 je dostupná na Apple Developer Centre alebo pomocou aktualizačného mechanizmu v Mac App Store. macOS Sierra 10.12.2 obsahuje nové emoji, predstavuje postavy Unicode 9 ako je napríklad klaunská tvár, tvár líšky, motýľ, žralok, sova, avokádo a mnoho ďalších. Taktiež boli pridané aj emoji profesie v mužskom aj ženskom podaní. Apple taktiež aktualizoval mnoho zo svojich aktuálnych emoji ikon, pričom pridal detail a dizajnové elementy, aby tak emoji vyzeralo viac realisticky ako kreslene. macOS Sierra 10.12.2 obsahuje aj nové pozadia, pričom sa pridáva aj pozadie explodujúcich farieb, ktoré bolo použité pri marketingu iPhonu 7.

macOS-sierra-header

Nová aktualizácia obsahuje mnoho ďalších, menších vylepšení, no z tých väčších môžeme spomenúť opravy chýb a vylepšený výkon. V podstate to, čo nám prináša každá aktualizácia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.