Aktualizované: Niantic na tlačovej konferencii potvrdil veľký update Pokémon GO

Aj keď Poké-mánia mnohých prešla, stále sa nájdu vytrvalí fanúšikovia, ktorí chcú ochotne chytiť všetkých. Hra však ponúka len pokémonov z 1. generácie a zdá sa, že Generácia 2 je na spadnutie.

V uplynulých týždňoch sa vo veľkom hovorilo o možnom Starbucks evente, s ktorým by bola zároveň do sveta vypustená druhá generácia pokémonov. Známa tiež ako HeartGold & SoulSilver, táto generácia priniesla troch nových starterov, troch legendary psov, bájne vtáky Lugia a Ho-Oh a nezabudnuteľné zážitky v seriáli. Áno, som fanúšik Pokémonov. Zmienky o druhej generácii pokémonov sa potom zrazu začali objavovať v dátach hry spolu s Dittom, ktorý pribudol do hry koncom minulého mesiaca.

Druhá generácia Pokémonov mala podľa početných špekulácií pribudnúť dnes, respektíve zajtra. Niantic však nič také neohlásil, ale zato ohlásil niečo, čo s tým môže súvisieť! Spolu s operátorom Sprint bude mať dnes večer/poobede konferenciu, ktorá sa bude týkať práve hry Pokémon GO. Čo však bude náplňou onoho eventu? Bude to súvisieť s druhou generáciou? Alebo môžeme mať iný event, na ktorom sa bude podieľať Sprint? Niantic neprezradí, ale fanúšikovia hry sú istotne zvedaví. Konferencia sa koná o 8:30 ráno v USA, čo vzhľadom k časovému posunu znamená konanie eventu okolo 17-18:00 nášho času.

Aktualizované: Niantic potvrdil, že do Pokémon GO naozaj pribudnú noví Pokémoni. Bližšie detaily k tomu však odhalí až v pondelok, 12.12. Rovnako sa hovorí o možnom vianočnom evente.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.