Na Apple TV App Store sa objavila aplikácia Apple Events na streamovanie pondelkového podujatia

Apple dnes pre Apple TV 4. generácie vydal novú aplikáciu Apple Events, vďaka ktorej budú môcť aj majitelia najnovšieho set-top boxu naživo sledovať pondelkové predstavenie produktov s názvom “Let us loop you in”.

Narozdiel od predošlých generácií Apple TV, pri ktorých sa streamované podujatia automaticky objavili na domovskej obrazovke, si na najaktuálnejšej generácii najprv musíte stiahnuť bezplatnú aplikáciu z tvOS App Storu. Majitelia starších generácií neostanú na pospas, no ako doteraz si budú musieť počkať na sprístupnenie onoho špeciálneho kanálu.

V aplikácii si taktiež môžete streamovať predošlé Apple eventy. Zdroj: Reddit/Hrhnick
V aplikácii si taktiež môžete streamovať predošlé Apple eventy. Zdroj: Reddit/Hrhnick

Podujatie “Let us loop you in” budete môcť naživo sledovať už tento pondelok o 18:00 nášho času. Budete na to potrebovať Mac, IPhone/iPad/iPod, alebo PC s prehliadačom Microsoft Edge. Očakáva sa, že Apple predstaví nový iPhone SE, 9,7-palcový iPad Pro a nové náramky pre Apple Watch.

Čo nám prezrádza pozvánka na “Let us loop you in” event?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.