Marcový event budete môcť sledovať aj naživo

Apple vo štvrtok rozposlal pozvánky na svoj marcový event “Let us loop you in”, na ktorom plánuje predstaviť nový iPhone SE, 9,7-palcový iPad Pro a nové náramky pre Apple Watch.

Dobrou správou je, že podobne ako po uplynulé roky sa bude event streamovať naživo prostredníctvom webových stránok apple.com. Urobte si preto v kalendári miesto na 21. marca o 18:00 nášho času.

Na streamovanie udalosti budete potrebovať prehliadač Safari na systéme iOS 7.0 a novšom alebo na Macu s OS X 10.8.5 a novším. Streamovanie bude dostupné aj prostredníctvom Apple TV 2. a 3. generácie so systémom 6.2 a novším, alebo na Apple TV 4. generácie. Apple tentoraz nezabudol ani na používateľov Windowsu, stream bude dostupný aj pre nich. Budete však potrebovať najnovší Windows 10 s prehliadačom Microsoft Edge.

Ako tradične budeme event sledovať aj my a v daný večer sa môžete tešiť na zhrnutie všetkých dôležitých noviniek na serveri MacBlog.sk.

“Let us loop you in” – Apple pozýva na prvú tohtoročnú prezentáciu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.