Podľa uniknutého balenia bude mať iPhone SE 16 GB pamäte

Na čínsku sociálnu sieť Weibo sa nedávno dostala fotografia údajného balenia pre pripravovaný iPhone SE. Hodnovernosť tohto čínskeho balenia sa síce nedá overiť, no potvrdzuje niekoľko očakávaných faktoch o novom telefóne, vrátane veľkosti jeho pamäte.

Tá by mala začínať na 16 GB. To nie je prekvapením, nakoľko aj najvyšší model iPhone 6s sa predáva v rovnakej konfigurácii. Drahšia varianta iPhonu SE bude pritom zrejme ponúkať 32 alebo 64 GB. Okrem toho papierové balenie obsahuje aj zmienky o Lightning kábli a slúchadlách Earpods v balení (3,5 mm jack teda ostáva) a taktiež podpore sietí LTE a čip NFC.

Zdroj: weibo.com
Zdroj: weibo.com

Všetky tieto funkcie znejú veľmi pravdepodobne a už tento pondelok by sme sa ich mohli dočkať. Podľa doterajších informácií by sa k nim mohol pridať najnovší čip A9, 12-megapixelový fotoaparát, väčšia batéria, Bluetooth 4.2 a Live Photos, to všetko v dizajne veľmi podobnom iPhonu 5s.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.