Ming-Chi Kuo: Apple predstaví prémiový iPhone zo skla a nerezovej ocele

Analytik Ming-Chi Kuo vo svojej novej správe hovorí o tom, že Apple plánuje budúci rok predstaviť dve série svojich telefónov. Jednu bežnú z hliníku a skla a jednu prémiovú, ktorá bude drahšia a bude využívať drahšie materiály.

Spoločnosť sa tak mala rozhodnúť po nečakanom úspechu Jet Black modelu. Hoci je hliníkový, je veľmi lesklý a aj preto veľmi obľúbený. Na základe toho by mal Apple vypustiť do obehu dva rôzne designy. Kým klasické modely budú mať hliníkové telo s plastovými pásikmi, prémiový model má ponúknuť kombináciu skla a nerezovej ocele. Podľa analytika je dokonca možné, že prémiový model ponúkne 5.8″ zakrivený OLED displej, zatiaľ čo zvyšné modely ponúknu štandardný LCD panel.

Výrobcom oceľových rámov pre nový telefón by mal byť Foxconn, ktorý by mal byť jediným výrobcom spomínaného komponentu. O výrobu skleneného tela by sa mal pre zmenu postarať Corning a firmy Lens Technology a Biel Crystal, ktoré svojimi možnosťami tiež prispievajú k formovaniu nového iPhonu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.