iPhone 7 nie je kompatibilný s BMW

Hoci sa hovorilo, že by Apple rád spolupracoval s BMW na vlastnom aute, posledné udalosti naznačujú, že tomu tak nebude. A že vlastne nový iPhone 7 nemá vozidlá BMW veľmi v láske. Majitelia oboch výdobytkov modernej doby sa totiž sťažujú, že iPhone 7 má problém s prenášaním zvuku do auta cez Bluetooth.

Problémy s Bluetooth pripojením v aute sa prejavujú rôzne. Medzi oznámené problémy patrí napríklad náhle prerušenie zvuku po pár sekundách prehrávania. Na takýto problém sa sťažoval napríklad majiteľ BMW 4 a iPhonu 7 Plus so systémom iOS 10.0.2. Okrem prerušenia hudby prestane správne fungovať aj mobilná anténa, vďaka čomu je treba reštartovať zariadenie a vypnúť možnosť streamovania zvuku do BMW cez ConnectedDrive. Rovnaký problém má aj ďalší užívateľ, ktorý zistil, že sa problém prejavuje len v prípade iPhonu 7, nie v prípade iPhonov SE a 6s.

K problémom sa ozvalo aj BMW, ktoré povedalo, že pracuje s Applom na náprave chyby, ktorá sa objavila na iPhone 7. Vo svojej správe zároveň automobilka tvrdí, že iPhone 7 bude až do opravenia chyby neschválené zariadenie. Spoločnosti ale ešte nevedia, kedy dokončia testovanie. Na druhú stranu, radšej nech to poriadne otestujú, než aby vydali niečo nevyladené.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.