Logitech vydal nový CREATE Keyboard Case pre iPad Pro 9.7″

Logitech Create Keyboard Case

Klávesnica Smart Keyboard pre iPad Pro, ktorá sa práve začala predávať aj v slovenskej variante, nemusí vyhovovať každému. Ak je to aj váš prípad, no zároveň by ste chceli používať kvalitnú klávesnicu, potom má pre vás Logitech riešenie. Spoločnosť práve uviedla na trh novú CREATE Keyboard Case, ktorá nie je o nič horšia ako klávesnica z dielne Applu.

Líši sa však podsvietenými klávesami, čo môže byť pre niekoho hlavný dôvod pre kúpu. Jednotlivé klávesy sú podsvietené rovnakým spôsobom ako na MacBooku, takže iPad Pro vďaka tomu získa “appláckejší” feel. Klávesnica má však niekoľko vlastností, ktorými predčí tú pôvodnú od Applu.

Okrem toho, že je to klávesnica, obsahuje aj puzdro, ktoré chráni zadnú časť iPadu a taktiež ponúka držiak pre Apple Pencil, takže môžete pencilku uložiť tam, kde ju určite nestratíte. No a nakoniec, klávesnica disponuje Smart Connectorom, teda rovnakým trojpinovým konektorom ako Smart Keyboard, takže netreba riešiť žiadne párovanie cez Bluetooth, nabíjanie alebo prepojenie káblom. Dostupná je v čiernej a tmavomodrej verzii pre iPad Pro 9.7″ za 130 dolárov.

 

 

Logitech Create Keyboard Case iPad Pro

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.