Apple začal predávať slovenskú Smart Keyboard pre iPad Pro

Apple Smart Keyboard SK

Reklama, v ktorej Apple vyzdvihol niekoľko funkcií iPadu Pro, mohla predsa len niečomu naznačovať. Spoločnosť totiž práve začala predávať klávesnice Smart Keyboard pre iPad Pro v lokalizovaných podobách. Medzi nimi nechýba samozrejme ani čeština a slovenčina, pričom obe sa dajú už teraz objednať na stránke českého Online Store.

Spoločnosť Apple tak odstránila jeden z problémov, na ktorý sa majitelia iPadu Pro sťažovali najviac: obmedzenie príslušenstva len na “vyvolené” oblasti. Doposiaľ bola totiž klávesnica dostupná len v americkej a arabskej verzii a zdalo sa, že o ostatné verzie Apple nemal veľký záujem. Teraz sa ale ukázal pravý opak tohto tvrdenia a kalifornský gigant opäť raz potešil svojich užívateľov.

Potešujúci je aj fakt, že Apple si za nové lokalizácie učtuje rovnakú čiastku ako za doterajšie verzie. Slovenskú Smart Keyboard si tak môžete zakúpiť za 4 990 Kč (približne 185 eur) pre 12,9″ model alebo za 4 490 Kč (Približne 165 eur) pre 9,7″ model.

Svoju vytúženú verziu si viete objednať tu. Očakávame ale, že sa onedlho začnú predávať aj u lokálnych autorizovaných predajcov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.