Logic Pro bude podporovať Touch Bar už začiatkom budúceho roka

Touch Bar je celkom zaujímavá novinka a je jasné, že sa ju Apple posnaží využiť na maximum. Nestane sa tak ale ihneď, hudobná sada Logic Pro dostane podporu Touch Baru až začiatkom budúceho roka.

Je zrejmé, že vývojári potrebujú dostatok času na prispôsobenie jednotlivých funkcií a vzhľadom k rozmanitosti funkcií v Logic Pro je možné, že tu bude zahrnutá hromada virtuálnych tlačidiel. Hudobníci si však budú môcť urobiť prehľad už skôr vďaka aplikácii GarageBand, ktorá dostala podporu pre Touch Bar už teraz. Takisto má podporu aj aplikácia Djay Pro a je možné, že v blízkej dobe pribudne do App Storu množstvo ďalších aplikácií, ktoré dotykový panel využijú.

Samozrejme ide len o ojedinelý prípad. Apple už prezentoval prepojenie Touch Bar s ďalšími produktívnymi aplikáciami, ako je Final Cut Pro alebo Photoshop. Podporu majú v sebe zahrnutú samozrejme aj iné, systémové aplikácie typu Mapy, iTunes alebo Kalendár.

https://youtu.be/rcddgRiu4R4

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.