Kampaň spoločnosti Apple “Apps for Earth” získala viac ako 8 miliónov amerických dolárov

Apple a World Wildlife Fund (Svetová nadácia divokej zveri) tento týždeň oznámila, že nedávna propagácia kampane “Apps for Earth” získala viac ako 8 miliónov amerických dolárov. Výťažok z tejto kampane bude použité pre projekt WWF na ochranu prírody. 

IMG-0537.PNG

Propagácia “Apps for Earth” bola plánovaná na zverejnenie presne v ten istý deň, kedy sa oslavuje Deň Zeme. Táto kampaň bežala od 14. apríla až do 24. apríla 2016. Aplikácie zapojené do tohto projektu zahŕňali nákupy v aplikácií, kde všetky peniaze získané z tohto nákupu boli poslané priamo do fondu WWF.  Množstvo zúčastnených titulov ako je VSCO, Trivia Crack, Hearthstone a Angry Birds 2 veľmi horlivo podporovali túto kampaň a angažovali až do takých detailov, že si zmenili ikony a grafiku svojich aplikácií počas celej doby trvania akcie. Samotný Apple aktualizoval titulný obrázok na App Store, aby tak zvýraznil túto kampaň. Spravil to veľmi precízne, keď v týchto obrázkoch zanechával environmentálne priateľské správy a vytvoril aj grafické témy pre rôzne kategórie.

AppsForEarth-HarwareLockup

Spoločnosť Apple sa už po druhýkrát spojila s WWF, a počas akcie Apps For Earth začala ďalší mnohoročný projekt spolu s WWF, kde cieľom je ochrániť až 1 milión akrov stromov v Číne.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.