iPhone 8 sa dočká veľkého redizajnu, pripomínať by mohol štvrtú generáciu

Aktuálne špekulácie nenaznačujú, že by iPhone 7 ponúkal množstvo noviniek oproti svojmu predchodcovi. V prípade budúcoročného iPhonu je však situácia iná a hovorí sa, že telefón bude obsahovať kopu inovácií, keď sa už teda blíži jeho 10-te výročie.

Veľké zmeny oproti súčasným modelom by mali prebehnúť najmä v dizajne. Kým posledné dve generácie iPhonu (a zjavne aj tá ďalšia) stavajú na unibody hliníkovom tele s plastovými pásikmi, jedenásty iPhone má byť iný. Telefón má ponúknuť sklenené telo, ktoré sme videli už pri iPhone 4 alebo Galaxy S7.

Po vzore Samsungu a ďalších výrobcov telefónov s Androidom má iPhone prejsť na OLED displeje, ktoré sú šetrnejšie, tenšie, jasnejšie a ponúkajú vyššie rozlíšenie. Taktiež sú veľmi dobre čitateľné na priamom svetle. O výrobu displejov a skleneného tela sa má postarať Foxconn, ktorý v minulom roku odkúpil spoločnosť Sharp. Ten už v minulosti vyrábal displeje pre iOS zariadenia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?