iPhone 7s a iPhone 7s Plus vyjdú v novej, červenej farbe

Server MacOtakara, ktorý prináša zaujímavé informácie o budúcich iPhonoch, teraz prišiel s novým tvrdením. Budúci rok máme čakať iPhone 7s a iPhone 7s Plus a obe budú dostupné v novej, červenej farbe.

Japonský portál tvrdí, že by malo ísť o ďalšiu, v poradí šiestu farebnú variantu, v ktorej chce Apple predávať svoje budúce mobily. Nie je však jasné, či bude táto farba dostupná normálne, alebo či pôjde o exkluzívnu Product(RED) variantu dostupnú len v Apple Store. Okrem toho by sa mali zachovať farby strieborná, zlatá, ružovo zlatá, čierna a Jet Black čierna. Za zmienku tiež stojí, že sa portál rozhodol označiť budúce zariadenia ako iPhone 7s a iPhone 7s Plus. Tie by mali byť vydané po boku tretieho zariadenia, ktoré je označované ako iPhone 8. Má ísť o výročný model so zakriveným OLED displejom a bude predávaný za ďaleko vyššiu cenu. Je však možné, že sa toto zariadenie bude volať inak.

MacOtakara tiež vraví, že iPhone 7s ani iPhone 7s Plus neponúknu bezdrôtové nabíjanie ani sklenené telo, pričom tieto dve veci budú exkluzívnou vlastnosťou výročného modelu. Samozrejmosťou je však použitie výkonnejšieho hardvéru a procesoru Apple A11. Analytik Ming-Chi Kuo pre zmenu vyhlásil, že bezdrôtové nabíjanie bude u všetkých modelov, avšak bezdrôtová nabíjačka zrejme nebude súčasťou balenia.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.