Potencionálne komponenty iPhonu 7 sa dostali na verejnosť

Čínsky obchod na opravu smartfónov Rock Fix pred nedávnom uverejnil fotku možných komponentov pre iPhone 7. Fotka bola uverejnená na mikroblogovej službe Weibo.

Dual SIM iPhone 7 Rock Fix

Fotka obsahuje potencionálnu dual-SIM kompatibilitu iPhonu 7, ktorá umožní volanie a posielanie správ z viacerých telefónnych čísel. Táto technológia taktiež umožní iPhonu 7 meniť svojho operátora podľa pokrytia siete (teda intenzity signálu), cien za volania a SMS a ďalších rozdielov. Podpora Dual SIM má o niečo iné vlastnosti ako Apple SIM. Apple SIM umožňuje iPadom používať mobilné dáta a Dual SIM je schopná meniť internetové plány a balíčky v závislosti od využívania dát.  Výhodou Apple SIM je pokrytie vo viac ako 90 krajinách. Mnoho telefónov s operačným systémom Android už možnosť Dual SIM podporuje. Medzi najznámejšie patria HTC, Huawei, Lenovo-Motorola, LG, Samsung a ďalšie. Takže je prirodzené uvažovať o tejto možnosti aj pri iPhone.

Súčiastky iPhone 7 Rock Fix

Tento obchod na opravu smartfónov už dávnejšie zdieľal fotky nového Lightning káblu a Dual-Lens kamery. Taktiež by sme mohli spomenúť aj 256GB SanDisk internú pamäť pre iPhone sériu. Taktiež existujú fotky displejov, ktoré sa zatiaľ berú iba ako prototypy. Je otázne, či spoločnosť Apple plánuje vytvoriť telefóny, respektíve radu telefónov podporujúcich Dual SIM technológiu. Nie jeden užívateľ by sa tejto variácií potešil. Fotky komponentov, ktoré môžeme vidieť nemusia ale môžu byť zavádzajúce a nemusia s určitosťou byť zahrnuté v iPhone 7.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.