iPhone 7 bude možno disponovať skleneným krytom

Analytik KGI  Securities Ming-Chi Kuo prehlásil, že opäť vie predpovedať, čo Apple plánuje.

Spomínate si na iPhone 4s? Áno ten, ktorý bol vydaný ešte za éry Steva Jobsa. Možno až tak úplne z našej pamäti nezmizne. Predpokladá, že spoločnosť prejde opäť na sklenené kryty iPhonov z pôvodných hliníkových, ktoré sme mohli vidieť u modelov 5, 5s, 6 a 6s. Predpokladá sa, že sklo je pre úlohu krytu na iPhone najlepším kandidátom a začne sa používať pri novom iPhone 7, ktorý nám bude predstavený v roku 2017. Ming- Chi Kuo verí, že so zvyšujúcim sa počtom smartfónov sa Apple plánuje vrátiť k dizajnu krytov aké mali verzie 4s.

iPhone-4-back-glass

Kuo poznamenal, že niektorí investori spoločnosti Apple nesúhlasila s prechodom na sklo, keďže sklo by mohlo byť príliš ťažké alebo by nezvládlo drop test (test odolnosti voči pádu).  Avšak Ming- Chi Kuo verí, že prechod na sklenený kryt nebude pre spoločnosť Apple problém, keďže vyššia váha skleného krytu iPhonu sa vyváži vďaka ľahšiemu AMOLED displeju.

topic_iphone_4s

Mnoho zdrojov sa pripája ku názoru, že Apple vydá nové OLED iPhony najskôr v roku 2017. Medzi predpokladaných dodávateľov padajú do úvahy spoločnosti ako Samsung, LG Display, Au Optronics, Japan Display, Foxconn a ďalšie. Kuo povedal, že minimálne jeden model iPhonu by mohol mať 5.8-inch OLED displej s ohnutým skleným krytom telefónu.

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.