Na internet unikli fotografie údajnej základnej dosky iPhonu 7

Necelý mesiac pred očakávaným vydaním iPhonu 7 sa na internete objavujú stále nové a nové informácie, fotky a videá o vlastnostiach či dieloch, ktoré by mal najnovší iPhone obsahovať.

Najnovšie sa na čínskej mikroblogovej stráne Weibo objavili fotografie, ktoré zachytávajú údajnú základnú dosku nového iPhonu. Fotka zobrazuje holú základnú dosku bez akéhokoľvek osadeného čipu no verí sa, že táto doska bude domovom najnovšieho A10 procesoru, ktorý bude využívať výhradne TSMC 10 nanometrový výrobný proces. Rozloženie logickej dosky je takmer identické s predchádzajúcimi verziami iPhonu až na vyhradené miesto, ktoré zodpovedá polohe osadenia A10 procesoru. Ten by mal byť veľkosťou veľmi podobný aktuálnemu procesoru A9 použitého v iPhone 6s.

iphone_7_logic_front

Zdá sa, že procesor A10 bude umiestnený o niečo vyššie na základnej doske ako je tomu pri procesore A9 s tým, že ďalší, pravdepodobne významný čip bude umiestnený medzi miestom pre A10 procesor a priestorom pre SIM kartu. Ďalšími internými súčasťami sú podľa informácií a fotografií port pre Lightning konektor, ktorý zároveň potvrdzuje informácie o absencii 3,5 mm vstupu pre slúchadlá. Práve v máji tohto roku sa veľmi často diskutovalo o iPhone 7, ktorý bude disponovať iba Lightning konektorom. Taktiež musíme pripomenúť informácie a fotografie o slúchadlách EarPods, ktoré mali disponovať pripojením nie do 3,5 mm vstupu, ale iba do Lightning konektoru v iPhone.

iphone_7_logic_back

Internetový portál Weibo bol v júni zdrojom informácií, ktoré naznačovali možnosť zapojenia dvoch SIM kariet v iPhone 7. Aktuálne fotografie však ukazujú základnú dosku, ktorá disponuje iba jedným výrezom pre jednu SIM kartu. Z toho vyplýva, že sa pravdepodobne nedočkáme iPhonu s možnosťou zapojenia dvoch SIM kariet.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.