iFixIt odhalil, že iPhone 7 má na spodnej strane len jeden funkčný reproduktor

Design spodnej časti iPhonu 7 je konečne symetrický. Vďaka absentujúcemu 3,5mm jacku vidíme na spodku telefónu rovnaký počet otvorov pre reproduktor na pravej a aj ľavej strane. iFixIt však pri rozoberaní zistil, že ide výhradne o designovú záležitosť. Naľavo od konektoru sa totiž nenachádza žiaden reproduktor.

V skutočnosti je tam len plastový komponent, ktorý vypĺňa prázdne miesto tak, aby posilnil vodeodolnosť telefónu na oboch stranách. Plastový komponent má prakticky rovnakú váhu ako funkčný reproduktor napravo od Lightning konektoru, takže nevzniká dojem, že by bol telefón na jednej strane ľahší ako na druhej. Stereo reproduktory iPhonu 7 tak na svoju funkčnosť využívajú vlastne len jeden reproduktor na spodnej a jeden na vrchnej strane. Naľavo od Lightning konektoru sa však predsa len nachádza jedna funkčná dierka. Slúži ako mikrofón.

iPhone 7 Plus Fake Speaker

komentár
  1. Úžasné telefóny na pípinu. Primitivní system, nesmyslně složitá struktura celého zařízení, poměr cena/výkon katastrofální. Jedná se pouze o ideologickou hloupost dnešní doby. A jestli si někdo z Vás majitelů myslí, že vaše data jsou v dobrých rukách a nedobytné, i pro policii a já nevím koho, tak jste really debyli.
    S láskou a citem pro MacBlog, Chujan Samcen

    1
    1
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.