Rady na iPhone 7 sú čoraz väčšie

Zostáva už iba jeden deň, kým sa začne v kamenných obchodoch Apple oficiálny predaj iPhone 7. Niektorí ľudia toto oficiálne spustenie predaja zobrali opäť trocha moc vážne. 

iphone_7_release_date_price_specs_800home_thumb800

Zákazníci, ktorí dúfajú, že získajú svoje nové Apple zariadenie už stanujú pred kamennými predajňami v dlhých a rozsiahlych radách po celom svete. Na 5th Avenue v New Yorku, vlajkovom obchode Apple je množstvo ľudí, ktorí čakajú v rade už niekoľko dní. Snažia si udržať svoje miesto v rade aj za pomoci rybárskych stoličiek a osobných jednomiestnych stanov, v ktorých spia. Čitatelia MacRumors zdieľali fotky, na ktorých sú o niečo menšie rady aj pri iných kamenných obchodoch Apple v New Yorku.

applestore5thave-800x626

Ako už vieme, najviac sa čaká na iPhone 7 vo verzii Black a Jet Black. Po týchto farebných modeloch je tak veľký dopyt, že jediná možnosť (ak ste nestihli predobjendávku) ako ho získať v najbližších dňoch je čakať pred kamenným obchodom. Vývoz iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus vo farbách Black a Jet Black je rozdelený na niekoľko týždňom až do novembra. Takže budeme ešte určite počuť o nedostatku týchto verzií zariadení.

applestoresf-800x567

Ako sme sa už dozvedeli pred nedávnom, oficiálny predaj iPhonu 7 a 7 Plus začína 16. septembra (piatok). Ako prvý sa k nemu dostanú v Austrálii, keďže v tejto krajine je už dnešok večer. Takže prvé dojmy a fotografie prídu z Austrálie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.