Hermés predstavil ďalší exkluzívny remienok pre Apple Watch

Hermés odhalil nový remienok z limitovanej edície pre Apple Watch, ktorý sa začína predávať už dnes. Nový “Equateur Tattoo” remienok bude dostupný exkluzívne len v butikoch Hermés.

Nový kožený remienok má na sebe nanesenú jedinečnú grafiku, ktorú navrhol maliar Robert Dallet, ktorý svoju tvorbu venuje prírode a zvieratám. Tentoraz má na starosti unikátny remienok inšpirovaný džungľou, ktorý bude dostupný exkluzívne len v butikoch Hermés. Dostupný teda nebude ani v Apple Online Store, hoci je Hermés jedným z partnerov Applu. Remienok sa začína predávať dnes v obmedzenom množstve a očakáva sa, že bude pomerne rýchlo vypredaný. Stojí 419€.

Hermés Equateur Tattoo Apple Watch Band

komentáre
  1. ten double tour som si kúpil, ale je nepraktický, potom sa AW často zablokujú na ruke, keď sa dostane jedna pracka medzi hodinku a ruku. Zatiaľ top je Leather loop a nesklamal ani Milanese.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.