Facebook Messenger nám od teraz ponúka skupinové video hovory

Už teraz si môžu užívatelia Facebook Messengeru na zariadeniach iOS a Android užiť veľké skupinové video hovory. Možnosť komunikovať pomocou videa, máte až s 50 ľuďmi naraz. Najlepšie na tom je, že je to úplne zadarmo.

facebook-messenger-ios

Aplikácia Facebook Messenger už od teraz umožní užívateľom iOS alebo Android zariadenia začať skupinové hovory až s 50 účastníkmi iba tým, že kliknú na ikonu video hovoru a bez ohľadu na konverzáciu v ktorej sa práve nachádzajú začnú s osobou video rozhovor. Messenger okamžite začne video hovor so zvolenými osobami. Ak teda príjmu hovor. Facebook ponúkal v roku 2014 možnosť video hovoru medzi dvoma stranami. Ale pred nedávnom ponúkol možnosť komunikovať s viacerými ľuďmi naraz. Avšak aktuálne je multi video hovor obmedzený iba na zvuk. Facebook nás ale uistil, že tím pracujúci na možnosti multi video hovoru tvrdo pracuje, takže sa v krátkej dobe dočkáme aj videa. Aby ste mohli využiť funkciu multi video hovoru, je nutné mať nainštalovanú poslednú verziu aplikácie Facebook Messenger. Facebook tvrdí, že to zaberie zhruba 24 hodín, kým sa vám na vrchu konverzácie objaví možnosť multi hovoru. Nechajme teda chvíľu čas zohriať sa tejto novej funkcii, pokiaľ ju ešte nemáte medzi možnosťami.

Facebook-Messenger-Video

Na App Store existuje veľa aplikácií, ktoré majú podobnú funkciu, avšak Facebook má výhodu, že jeho aplikácia je nainštalovaná na veľmi veľkom počte zariadení. Ak by sme chceli vytvoriť veľký skupinový video hovor, Facebook by bola naša voľba číslo 1.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.