Apple pracuje na novej rade náramkov pre Apple Watch

Nový patent od Apple uzrel svetlo sveta. Poukazuje na novú budúcnosť náramkov, ktoré by mali z Apple Watch vytvoriť najosobnejšie zariadenie zo všetkých.

apple-watch-band

Patent nazvaný “Modulárne funkčný náramok pre obliekateľné zariadenia napovedá, že Apple pracuje na predstavení nového druhu náramkov pre Apple Watch, ktoré by zákazníci mohli vnímať retrospektívne. Avšak Apple verí, že predstavením nových náramkov umožní nové funkcie a možnosti.

Apple-Watch-Top-Band-Comparison

Patent má v základe zmeniť budúcnosť Apple Watch a to tým, že predstaví radu vymienateľných náramkov, ktoré budú obsahovať elektronické moduly a prepojenia, ktoré sa pripoja priamo do Apple Watch diagnostického portu a môžu poskytnúť ďalšie funkcie pre zariadenie. Jednou z očakávaných výhod pre používateľa je integrácia, ktorá by mohla nahradiť nutnosť Apple vytvárať nový hardvér hardvér pre Apple Watch a presunúť ich do možnosti zaobstarania si dodatočných modulov. Čo je veľmi zaujímavé, že podľa konecptu budú tieto náramky podporovať paralelnú funkciu. Čiže nikdy nebudú pracovať sólo. Malo by to mať veľké benefity pre zákazníkov, že možu používať viac funkcií naraz.

 

apple-watch-modular-links-00

Nie sme si istý kedy alebo či vôbec tento patent uzrie svetlo sveta v blízkej budúcnosti, no od Apple Watch by sme sa mali neskoršie v tomto roku dočkať nejakej hardvérovej aktualizácie. Všetko tomu ale napovedá. Napríklad pred miesacom Apple vydal novú radu Apple Watch, kde predsavil aj nové náramky s nižšou cenou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.