Dve hodiny WWDC 2016 prezentácie v 7 minútach

Apple včera na WWDC 2016 predstavil nové verzie operačných systémov iOS, tvOS, watchOS a novo premenovaný macOS (pôvodne OS X).

tim-cook-wwdc

Všetky z nich by mali byť “našliapané” novými funkciami. Nový iOS 10 mal byť v podstate najväčšou aktualizáciou počas celej éry iOS. Nové funkcie získali aplikácie Správy, Apple Music, Siri a tony ďalších nových menších funkcií. Spoločnosti Apple trvalo dve hodiny, kým nám všetky tieto veci, o ktoré sa s nami chcelo “podeliť” odprezentovalo a demonštrovalo. Preto bolo vytvorené video, ktoré zmestí dve hodiny informácií do siedmych minút.

Apple WWDC 2016-147_575px

Musíme podotknúť a upozorniť našich užívateľov, že tieto operačné systémy sú v beta fáze, čo znamená, že sú prístupné iba developerom na vývoj a testovanie. Preto všetkým, ktorí nie sú developeri aby sa nepokúšali sťahovať túto beta aktualizáciu a počkali si na verejné vydanie. Podľa informácií, by mala spoločnosť Apple vypustiť tieto operačné systém už túto jeseň.

Video tu:

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.