Na WWDC boli predstavené aj videá s názvom “New Beginnings” a “Hey Hi Hello”

Na WWDC 2016 nám boli predstavené novinky, ktoré si pre nás spoločnosť Apple prichystala. Objavili sa medzi nimi aj veľmi zaujímavé videá s názvami ” New Beginnings” (z angl. nové začiatky) a “Hey Hi Hello” (z angl. ahoj, čau, nazdar).

Prvé video New Beginnings začína záberom na mladú slečnu, ktorá pozdravom “Hello world” zdraví svet a zahajuje video. Sekvencia nám následne predstavuje program Swift, teda programovací jazyk a podľa záberov na deti ukazuje, že tento programovací jazyk je tak jednoduchý, že ho zvládnu aj deti. Video ukazuje príbehy mladých ľudí, ktorý začali pracovať s programom Swift, napríklad dieťa ukazuje svoj prvý počítač, na ktorom kódovalo. Taktiež je video zamerané aby nám ukázalo prvotné kroky a nápady, ktoré mali ľudia keď sa zoznámili s programovaním. Poslaním videa je poukázať na fakt, že programovací jazyk Swift je určený ozaj pre každého a pomáha každému vývojárovi a kodérovi, ktorý chce začať programovať, no bojí sa zložitosti ostatných programovacích jazykov.

https://www.youtube.com/watch?v=cJAGqDYmW1o

Hey Hi Hello video nám ukazuje nový operačný systém spoločnosti Apple iOS 10 a taktiež budúcnosť posielania správ a komunikácie, nové možnosti v aplikáciách, ktoré nás opäť ešte viac spájajú, taktiež je nám predstavený nový odev a možnosti hlasového asistenta Siri. Taktiež aj veľmi známa a obľúbená aplikácia Hudba bude vylepšená o zopár vychytávok. Veľmi zaujímavá bola sekvencia, kde sa stlačilo tlačidlo I’m coming home a iPhone automaticky spustil smart zariadenia v dome. Teda celé video sa sústreďuje okolo nových funkcií novo predstaveného operačného systému iOS 10.

V pozadí bola použitá pieseň Hey Hi Hello od interpreta Hollywood Wildlife

https://www.youtube.com/watch?v=PERPpFWHnDM

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.