DigiTimes: Apple predstaví 10.5″ iPad Pro po boku ďalších modelov

iPad Pro 10.5-inch

Analytik Ming-Chi Kuo bol prvý, kto vyhlásil, že Apple plánuje budúci rok predstaviť iPad s novou uhlopriečkou displeja. Jeho vyhlásenie teraz dopĺňa server DigiTimes, ktorý tiež tvrdí, že Apple predstaví 10.5-palcový iPad.

Portál tvrdí, že 10.5-palcový model by mal byť lepšie zameraný na podniky, školstvo a ďalšie produktívne sektory. Jeho výroba by mala začať už v decembri, pričom predstavený by mohol byť kľudne už v januári. Ďaleko pravdepodobnejšie však znie marcový event. Na tomto evente by mal Apple uviesť na trh ďalšie tri tablety. Nový iPad mini, iPad Pro s 12.9″ displejom a ešte jeden, cenovo dostupný iPad s tradičnou 9.7″ uhlopriečkou displeja.

Podľa analytika Ming-Chi Kua by mala budúca generácia iPadov Pro disponovať procesorom A10X, ktorý bude doposiaľ najvýkonnejším, aký sme v iOS zariadeniach videli. Analytik Ming-Chi Kuo ďalej ohlásil príchod iPadov s OLED displejmi, avšak tie budú predstavené až v roku 2018.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.