CEO McLaren: “Apple nás nechcel odkúpiť”

mclaren 570s

Na cestách je McLaren ukážkovým príkladom toho, že sa šťastie dá kúpiť. Vo svete elektroniky však má tento názov skôr tendenciu privolať nešťastie.

Mnohým technologickým nadšencom pri tomto názve zíde na um nikdy nevydaná Nokia McLaren. Išlo o jeden z viacerých mobilov, ktoré boli pokladané za mýtický Surface Phone. Ani jedno z toho sa však nedočkalo vydania. Nokia McLaren bola pritom na svoj vek veľmi prelomová. Prototyp z roku 2014 totiž disponoval technológiou 3D Touch, ktorú o rok neskôr prevzal iPhone 6s.

Na McLaren však nemal šťastie ani Apple. Aj keď, ten mal skôr v pláne si kúpiť britskú automobilku, aby pod jej krídlami začal realizovať svoje plány s projektom Titan. A aby mal prístup k výnimočným technológiám a expertom, ktorí by mohli dotiahnuť tento projekt do dokonalosti. K možnej akvizícii teraz odhalil niečo viac CEO Mike Flewitt pre Reuters: “Od Applu sme nedostali žiadnu ponuku. Navštívili nás. Rozprávali sme sa. Rozprávali sme sa o tom, na čom pracujú. Rozprávali sme sa o tom, na čom pracujeme my. Poprechádzali sa tu. Nikdy nepadol definitívny návrh.”

McLaren Technology Centre

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.