Pokémon GO oslavuje Deň vďakyvzdania, hráčov čakajú bonusy

Hoci už Pokémon GO nehrá toľko ľudí čo cez leto, ešte stále sa nájde množstvo fanúšikov, ktorí sú ochotní chytať príšerky aj v tomto počasí.

Práve tí môžu mať dôvod na radosť, pretože Niantic potvrdil špeciálny, časovo obmedzený event. Ten súvisí s Dňom vďakyvzdania v USA a pri tejto príležitosti čakajú hráčov pekné bonusy. Hráčov čaká dvojité XP a Stardust pri chytaní pokémonov a zbieraní Pokéstopov. Takáto výhoda sa dala doteraz aktivovať len s pomocou Lucky Egg, aj to len na pol hodinu. Dvojité XP počas tohto eventu je však možné skombinovať s Lucky Egg, čo vo výsledku znamená štvornásobné XP za každú evolúciu. Obzvlášť výhodné pre tých, ktorí plánujú evolvovať pokémonov, ktorých ešte nemajú v Pokédexe.

Narozdiel od predošlého eventu však Niantic neodhalil, či nás čaká aj zvýšený výskyt nejakých konkrétnych pokémonov, ako tomu bolo pri Halloweenskom evente. Aktuálny event začína o polnoci 23. novembra a končí o polnoci 30. novembra.

pokemon-go-charmander

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.