Bang & Olufsen predstavil nové, 360-stupňové reproduktory s podporou AirPlay

Bang & Olufsen na výstave IFA odprezentoval dvojicu nových bezdrôtových reproduktorov. BeoSound 1 a 2 ponúkajú ikonický dizajn a kvalitnú reprodukciu, za ktorú si však priplatíte.

Hliníkové reproduktory v nezvyčajnom kónickom dizajne nie sú reputácií B&O nič dlžné. Oba sú vyrobené z prémiových materiálov a podobne ako zvyšok produktov z portfólia dánskej spoločnosti, perfektne zapadnú do interiéru domácnosti. Menší BeoSound 1 je prenosnou variantou a napájaný je prostredníctvom integrovanej nabíjateľnej batérie, zatiaľ čo väčší BeoSound 2 disponuje vyšším výkonom, musí však byť pripojený do zásuvky.

bang & olufsenfsen beosound 1

Oba reproduktory ponúkajú 360-stupňovú reprodukciu hudby a okrem Bluetooth podporujú aj ostatné bezdrôtové štandardy ako AirPlay, DNLA, či novinku v podobe Google Cast. Ak navyše vlastníte viacero Bang & Olufsen reproduktorov z rady BeoLink, môžete ich spojiť dohromady a vytvoriť audio systém do viacerých izieb v byte. Zaujímavé je pritom aj ich ovládanie. Reproduktory majú integrovaný proximity senzor a tlačidla ovládania sa rozsvietia vždy zo strany, z ktorej k nim pristúpite. Na samotné ovládanie sa využíva dotyková hliníková plocha – na nastavenie hlasitosti napríklad stačí otáčať kruh na vrchu zariadenia. Ostatné docielite dotykom, či posúvaním prstu po jeho stranách.

Najväčším záporom reproduktorov bude ako obvykle cena. Prenosný BeoSound 1 vás bude stáť 1495 dolárov, zatiaľ čo jeho väčší brat BeoSound 21895 dolárov. BeoSound 1 je v predaji už teraz, na 2ku si však budete musieť počkať do konca októbra.

bang & olufsen beosound 2

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.