Aplikácie pre ženy – Youcame Makeup – Virtual Makeover & Beauty Studio

Žijeme v dobe kedy sa každá žena chce páčiť samej sebe a spoločnosti okolo seba. Nie vždy mávame čas alebo chuť sa skrášliť keď chceme niekomu poslať fotku alebo ju zdielať na sociálne siete. Môžu nastať rôzne situácie ako napríklad: namáhavé maľovanie a odmaľovanie sa v noci.
A preto je tu šikovná aplikácia Youcame Makeup – Virtual Makeover & Beauty Studio, ktorá ponúka po vyfotení selfie fotky virtuálny make up alebo zmenu farby vlasov a to bez námahy, stačí iba stlačiť pár tlačidiel a nový štýlový styling je na svete.

2screen696x696 (2)

Možno uvažujete na zmene makeupu ale si nieste istá, ktorý sa vám bude hodiť. Aj takto nám ženám môže táto aplikácia pomôcť. V aplikácii sa nachádza možnosť ako si rýchlo vyskúšať rôzne štýly makeupu, bez toho aby sme museli stráviť hodiny maľovaním pred zrkadlom a potom mať všade okolo seba všetko rozhádzané. Je to ako by sme mali skrášľovacie Štúdio ukryté v našom mobile a  nemuseli sme ani nikam chodiť.

3screen696x696

Túto aplikáciu hodnotím ako veľmi dobrú pomôcku keď neviem ako na zmenu svojej visáže, alebo keď chcem spraviť fotku a nechce sa mi už maľovať. No nevýhoda je že nám ten make up neostane na tvári a potom keď ideme von nieje to úplne to isté nalíčenie. Ale je skvelé, že existuje aj takáto aplikácia na visáž, ktorá nám môže veľmi dobre vypomôcť.

4screen696x696 (1)

Aplikáciu Youcame Makeup – Virtual Makeover & Beauty Štúdio odporúčam tým ženám, ktoré hľadajú niečo nové. Je skvelé, že táto aplikácia nie je zameraná len na make up ale dá sa v nej aj  experimentovať a skúšať rôzne farby vlasov a tak zistiť, ktoré sa najviac hodia. Keď náhodou chceme zmeniť farbu vlasov, ale bojíte sa ako budete vyzerať po zmene, tak s touto aplikáciou môžete mať aspoň nejakú predstavu. Keď som skúšala túto aplikáciu aj ja, úprimne môžem povedať že som sa s chuťou zasmiala keď som sa videla s blond vlasmi. Ak hľadáte zmenu alebo sa chcete iba zabaviť, či skúsiť niečo nové, vrelo túto “appku” odporúčam.

Odkaz na stiahnutie aplikácie tu.

Cena: Zdarma

Verzia iOS: minimálne 8.0

Dostupnosť: Slovenský App Store (Nie je lokalizácia v slovenskom jazyku)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť