Plánované odosielanie SMS na iPhone

Už ste niekedy rozmýšľali ako nastaviť aby sa SMS automaticky odoslala vybranej osobe a vo vybranú hodinu? Táto otázka síce nie je najnovšia, už sa niekoľko krát spomenula, ale dodnes nebola vytvorená žiadna aplikácia, ktorá by toho bola schopná. Samozrejme užívatelia JailBreaku si mohli automatické odosielanie SMS nastaviť pomocou Cydie. No pre tých, ktorí svoje zariadenie nemajú upravené JailBreakom, boli možnosti automatického odosielania veľmi obmedzené. Ani pomocou aplikácie tretej strany sa to dá veľmi ťažko dosiahnuť. Jeden z dôvodov je ochrana od Apple. No našla sa jedna aplikácia tretej strany, ktorá obíde obmedzenia od Apple a pomôže vám nastaviť automatické odosielanie SMS.

screen322x572 screen322x5724

Základná aplikácia Správy od Apple je veľmi dobrá. Funkcie a možnosti tejto aplikácie sú naozaj veľké. Ale predsa len jedna chýba a to tá, ktorá vám dovolí odosielať SMS ani iMessage v naplánovanom čase. Zaujímavosťou je, že užívatelia sa takejto funkcie dožadovali úž dávno.  A tu prichádza na scénu aplikácia Delayd.  Ak si všimnete, tak na App Store nájdete veľa aplikácií, ktoré vám sľubujú naplánované odosielanie SMS. Bohužiaľ takmer ani jedna nefunguje tak ako sľubuje. Tieto aplikácie vám síce dajú možnosť vytvoriť SMS, vpísať adresáta a naplánovať čas kedy sa má odoslať, no miesto toho aby vám SMS odoslali, tak v danom čase vás iba upozornia a SMS musíte odoslať manuálne sami. Čo nie je až také automatické.

screen322x5722 screen322x5723

Ako sme ale spomenuli vyššie, obmedzenia Apple nedovolia tretej strane aby pracovala s aplikáciou Správy. Teda Delayd musí tento systém obísť a odosiela správy skrz svoje vlastné servery. To znamená, že osoba, ktorá dostane vašu SMS neuvidí vaše telefónne číslo ale niečo iné. Teda nemusí vedieť, že SMS je od vás. To znamená taktiež, že adresát vám nemôže priamo odpovedať. Aby sme dodali, táto aplikácia taktiež nie je zadarmo. Funguje na princípe kreditov a in-app transakcií, ktoré vám dovoľujú využívať služby naplánovaného odosielania SMS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.