Spánok je veľmi dôležitou súčasťou nášho života. Dostatok spánku je taktiež základom každého úspešného výkonu. Ak chceme niečo dosiahnuť, musíme sa na to aj vyspať. Bohužiaľ, väčšina z nás nemá toľko spánku, koľko je potrebné a taktiež kvalita nášho spánku nie je najlepšia. Kvalita je teda najdôležitejšia, pretože niekedy zaspíme aj tam kde to nie je dobré.

Screen-Shot-2016-02-15-at-4.26.13-AM

Bohužiaľ Apple zatiaľ nepridal akúkoľvek službu alebo možnosť ako sledovať svoj spánok. Našťastie túto medzeru zapĺňajú aplikácie tretích strán.  Ak ste človek, ktorý rád sleduje každú aktivitu svojho života, tak vám určite nesmú ujsť záznamy dĺžky a kvality vášho spánku. Na tento dopyt odpovedá aplikácia Sleep++. 

Screen-Shot-2016-02-15-at-4.26.33-AM2

Aplikácia Sleep++ pre iPhone je skvelá. Ale to pravé kúzlo je na vašom zápästí. Pokiaľ máte Sleep++ na vašich Apple Watch, tak aplikácia bude snímať váš spánok celú noc a ráno pri prebudení vám ukáže namerané výsledky.

Jedna z nevýhod tejto aplikácie je nosenie. Tým, že aplikácia beží počas noci, ste doslova nútení nosiť Apple Watch aj v posteli a taktiež sa znemožňuje nabíjanie Watch. Vo vzduchu teda visí otázka, či sa vám oplatí mať túto aplikáciu zapnutú bez možnosti dobíjania, keďže sú známe problémy s výdržou batérie a tým pádom vám Apple Watch po zobudení dlho nevydržia.

Ako sme spomenuli vyššie, aplikácia Sleep++ je dostupná zadarmo na App Store pre iPhone a Apple Watch.

image8

Stiahnite si ju zdarma tu.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.