Asi vieme, kedy sa začne iPhone 7 oficiálne predávať

iPhone 7 Plus Pro

S očakávaným príchodom iPhone 7 všetci netrpezlivo čakáme na ohlásenie oficiálneho dátumu predaja. Najnovšie informácie nám ponúkli možné dátumy, kedy uvidíme iPhone 7. 

topic_att_logo

Na internete sa už objavili správy, že by sa nám mohol iPhone 7 predstaviť už 7. septembra, no podľa najaktuálnejších informácií máme vodítka, ktoré by mohli viesť k pravému dátumu predaja. V spoločnosti Apple bolo zvykom, že sa iPhone začal predávať dva týždne po svojom vydaní, čo znamená, že by prvý užívateľ vlastnil svoj najnovší iPhone 7 už 16. septembra. (Podľa starých informácií). Avšak podľa plánovania pracovných smien v AT&T, ktoré zdieľal 9to5Mac sa zdá, že iPhone 7 uzrie svetlo sveta až 23. septembra. Uniknutý obchodný plán spoločnosti AT&T ukazuje, že zamestnanci budú musieť 9. septembra a 23. septembra stráviť niekoľko hodín navyše v práci, reorganizovaním obchodov. Táto informácia by mohla súvisieť s predstavením iPhonu, avšak zároveň nie je žiadny oficiálny dôkaz, ktorý by tomu nasvedčoval.

attmerchandisingresetdates-800x419

Predchádzajúce informácie od dôveryhodného zdroja Evana Blassa naznačovali, že sa predobjednávky iPhonu 7 začnú už 9. septembra. Tieto informácie sa zdajú byť pravdivé, keďže súhlasia s plánovacími časmi AT&T.  Blass taktiež predpovedal začiatok predaja iPhonu 7 na 16. septembra, ale ak sú informácie od AT&T správne a súvisia s prípravami na predaj, je informácia od Blassa nesprávna. Takže na začatie predaja iPhonu 7 máme dvoch horúcich kandidátov, a to 6. a 23. septembra.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.