Apple zverejnil novú reklamu zamierenú na Apple Music

Apple včera zverejnil novú reklamu, zameranú na prezentáciu niekoľkých nových funkcií v redizajnovanej aplikácií Apple Music.

 

Celá reklama funguje ak zhrnutie základných funkcií služby a zároveň odhaľuje potencionálnym užívateľom, čo môžu od aplikácie a jej služieb očakávať. Reklama je postavená na piatich taboch na spodnej strane aplikácie. Ukazuje, že užívateľ si môže vytvoriť knižnicu svojej vlastnej hudby, ktorá prechádza do sekcie “For You”. Reklama taktiež ukazuje to, ako bude služba užívateľom odporúčať skladby podľa obľúbenosti a zároveň im ukáže, aké pesničky by sa im mohli páčiť.

Odtiaľ sa reklama rýchlo presunie na ukážku, v ktorej užívatelia uvidia ako môžu svoje playlisty zdieľať a jednoducho pridávať skladby do svojich knižníc. To všetko pred tým, ako sa spomenie, že Apple Music získava medzi prvými najnovšie skladby od známych umelcov. Nakoniec sa reklama presunie na rádio komponent v Apple Music a ukáže svojím užívateľom, že môžu počúvať živé alebo žiadané rádio show. Taktiež sa poukáže aj na niektoré dostupné Beats 1 programové balíčky vrátane Zane Lowe a ďalších umelcov a DJov. Táto nová reklama je súčasťou kampane Apple, pretlačiť v štýle iOS 10 redizajnovanú Apple Music.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.