Apple na poslednú chvíľu zrušil iPhone 7 Pro

iPhone 7 Plus Pro

Tento rok to vyzeralo, že Apple okrem tradičných dvoch telefónov predstaví aj tretí, ktorý ponúkne najviac noviniek zo všetkých. Tento krok však mnoho fanúšikov neprijalo s radosťou a zdá sa, že Apple im nakoniec vyjde v ústrety. Spoločnosť totiž na poslednú chvíľu zrušila iPhone 7 Pro a napokon predstaví len dva modely.

Zrušený iPhone 7 Pro mal podľa špekulácií a únikov ponúknuť duálnu kameru a dokonca sa s ním spájali aj správy o bezdrôtovom nabíjaní, ktoré je dnes obľúbené u konkurenčných zariadení. Spoločnosť nakoniec od tohto high-end modelu upustila a o pár týždňov predstaví opäť dva telefóny, iPhone 7 a iPhone 7 Plus. K zrušeniu došlo len pár mesiacov pred uvedením na trh, teda v čase, kedy už prebieha výroba komponentov pre budúce zariadenia a kedy prvé kusy putujú do fabrík, aby sa tam skompletizovali aspoň testovacie vzorky.

Apple si podľa zdroja blízkeho Foxconnu plánuje ponechať duálny fotoaparát a veľký redizajn svojich telefónov na budúci rok, kedy ho čaká 10-te výročie od predstavenia prvého iPhonu. Spoločnosť by u tohto telefónu mala podľa posledných informácií presedlať z hliníku na sklo a tiež by mala vymeniť LCD displeje za OLED. Apple chce týmto modelom zároveň bojovať proti klesajúcemu dopytu, s ktorým Apple tento rok bojuje. Zdroj blízky Foxconnu pritom uvádza, že najväčšou konkurenciou pre Apple sú v súčasnosti Samsung a Huawei.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.