Unikli fotografie procesoru A10 pre iPhone 7

Ostáva menej ako mesiac do predstavenia nového iPhonu 7 a 7 Plus od spoločnosti Apple. Čínska opravovňa GeekBar zverejnila prvú fotku niečoho, čo sa zdá byť ako procesor novej generácie A10 pre iPhone.

A10-chip

Počty pinov súhlasia s tými, ktoré ma procesor A9 so 64-bitovou LPDDR4 infraštruktúrou. Aj keď môže byť fotka falošná, chipset je označený s 1628 dátovým jadrom, čo zodpovedá výrobe procesoru v strede júla. V minulosti GeekBar zverejnil fotografie komponentov pre vtedy ešte nevydané zariadenia od Apple, medzi ktoré môžeme zaradiť súčasti displeju iPhone 6s a schému 128GB varianty iPhonu 6. To čo vidíme na obrázku nie je kompletný A10 čip. RAM na obrázku chýba čo znamená, že môže byť akákoľvek, pretože je osadená na čipe a spolu s procesorom vytvára jeden systém osadený na jednom čipe. Apple čipy A série sú zvyčajne označené na všetkých štyroch okrajoch čo naznačuje, že tento čipset je v polovici výrobného procesu.

iphone-7-a10-processor-6-cores-cpu

Zdá sa, že spoločnosť TSMC je jediným dodávateľom rýchlejších A10 čipov pre spoločnosť Apple, ktoré sú založené na 16nm FinFET WLP výrobnom procese. Nový procesor by mal priniesť zlepšenie vo výkone iPhonu7 a 7 Plus. Očakáva sa, že tieto smartfóny budú predstavené 7. septembra a predaj sa začne 16. septembra.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť