Unikli fotografie možného displeju pre iPhone 7

Opravovňa mobilných telefónov GeekBar pokračuje vo zverejňovaní pravdepodobných dielov ešte nepredstaveného iPhonu 7. Tentokrát zverejnili fotografie možného displeja pre nový iPhone.

iphone_7_display_panel

Najnovšie fotografie zobrazujú možný diel LCD a displeju pre iPhone 7. Jedna fotografia je veľmi zaujímavá, pretože zahŕňa súčasti displeja spolu s predným panelom zariadenia. Niekto odhalil, že displej je namontovaný hore nohami v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi iPhonu.  Flex káble iPhonu sú tradične na vrchom rohu zariadenia, kde je konektor vytvarovaný do polohy tak, aby presne dosadol na matičnú dosku iPhonu. 3D Touch čip je na fotografii taktiež ako v iPhone 6s a 6s Plus lokalizovaný takmer na vrchu displeja.

iphone_7_displays

Mnohé stránky, ktoré písali o týchto fotografiách podotkli, že na fotke, ktorá obsahuje displej nasadený hore nohami vyzerá inak a nemá výrez na Home Button, čo by naznačovalo pravdivosť zvestí o novom Force Touch Home Buttone zabudovanom v displeji. To na čo sa tieto stránky pozerali a mysleli si, že sa jedná o spodnú časť kde je umiestnený Home Button, sú v skutočnosti výrezy pre slúchadlo, kameru a senzory na hornej časti displeja. Prítomnosť výrezu nemusí nutne znamenať, že iPhone nebude disponovať Force Touch technológiou. Avšak môže naznačovať, že iPhone aj napriek tejto technológií, ktorá sa môže a nemusí objaviť, bude mať ako všetky jeho predchodcovia, fyzický Home Button v spodnej časti telefónu.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.