Apple vydal tretiu aktualizáciu macOS Sierra 10.12.1 pre public beta testerov

Apple dnes vydal tretiu betu nadchádzajúceho operačného systému macOS Sierra 10.12.1 pre verejných beta testerov. Tretia beta nasledovala týždeň po vydaní druhej a deň po vydaní pre developerov. Apple pred dvoma týždňami sprístupnil macOS Sierra pre verejnosť. 

Beta testeri, ktorý sa zapísali do Apple Beta testovacieho programu získajú betu macOS Sierra 10.12.1 pomocou softvérového aktualizačného mechanizmu v Mac App Store. Tí, ktorí sa chcú stať súčasťou tohto programu sa môžu zaregistrovať na webovej stránke beta testingu, ktorý následne umožní užívateľovi sťahovať si beta verzie macOS a iOS. Odporúča sa neinštalovať betu na primárne zariadenia, kvôli možnosti jej nestability. Zdá sa, že sa macOS Sierra 10.12.1 zameriava primárne na opravy chýb a vylepšenie výkonu, ktoré boli adresované od užívateľov v prvej aktualizácií macOS Sierra. Aktualizácia obsahuje podporu funkcie Portrait mode pre iPhone 7 Plus.

macossierraroundup

macOS Sierra je jednou z najväčších aktualizácií systému, ktorá prináša asistenta Siri, kopírovanie textu medzi zariadeniami, vylepšenú funkcionalitu iCloudu, možnosť odomknúť Mac pomocou Apple Watch, optimalizovanie úložiska a mnoho ďalšieho.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.