Apple bude predávať aj náhradné AirPods

Slúchadlá AirPods zaujali mnohých svojim designom, ktorý vzal slovíčko “bezdrôtové” doslovne. Ak si odmyslíme, že pribalenú krabičku treba z času na čas nabiť, tak potom sa pri AirPods nestretneme so žiadnym káblom. Ale má to aj temnú stránku: Je tu riziko, že ich stratíte alebo vám ich niekto vytrhne z uší.

Apple však myslí aj na takéto prípady. Spoločnosť sama potvrdila, že ak slúchadlá AirPods stratíte alebo vám ich ukradnú, nový kus nedostanete. Na druhú stranu, ak stratíte len jedno slúchadlo, spoločnosť vám umožní dokúpiť si ho za zníženú cenu. Takto vlastne môžete ušetriť značnú sumu, keďže nové AirPods stoja 159 dolárov. Apple ale ešte neodhalil, za koľko bude predávať náhradné kusy. Pri kúpe však zrejme bude treba sa preukázať druhým slúchadlom a krabičkou, ktorá slúži ako nabíjačka, aby spoločnosť nepredávala náhradné kusy zlodejom.

Dostupnosť slúchadiel je naplánovaná celosvetovo na koniec októbra. Cena v českom Apple Store bola stanovená na 4 990 Kč, zatiaľ čo cena v Eurozóne činí 179€. Cena v USA je nižšia, 159 dolárov.

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť