Apple vydal Safari Technology Preview 11

Apple dnes vydal ďalšiu aktualizáciu pre Safari Technology Preview, experimentálneho prehliadača spoločnosti Apple, ktorý bol po prvý krát predstavený v marci tohto roku. 

862d93e9d575bc2a0d2f1ab826c7f65b

Apple vytvoril Safari Technology Preview aby testoval nové funkcie, ktoré by mohli byť obsiahnuté v nových verziách internetového prehliadača Safari.  Safari Technology Preview 11 obsahuje novinky ako sú napríklad opravy chýb alebo aktualizácie pre JavaScript, Web API, Apple Pay, Web Inspector, MathML, CSS, Rendering, médiá, služby na blokáciu obsahu a prístupnosti. S vydaním ôsmej verzie Safari Technology Preview sme sa dočkali podpory pre službu Apple Pay priamo v prehliadači, ktorá mala byť uvedená s nástupom macOS Sierra. Aktualizácia Safari Technology Preview je dostupná za pomoci Software Update mechanizmu v Mac App Store pre kohokoľvek, kto si stiahol tento experimentálny prehliadač. Verzie sú kompatibilné aj pre developerov ktorý používajú či už macOS Sierra alebo OS X El Capitan. Všetky detaily, ktoré zahŕňa aktualizácia s číslom 11 sú dostupné na stránkach venovaným Safari Technology Preview-u.

Safari-Technology-Preview-released-nr2

Cieľ spoločnosti Apple s týmto prehliadačom je jasný. Získať spätnú väzbu od developerov a užívateľov, ktorí prejavili záujem a zapojili sa do testovania. Safari Technology Preview nijak nebráni funkčnosti normálne prehliadača Safari a dokonca sa dajú používať simultánne. Výhodou toho testovania je, že aby ste sa stali jeho súčasťou, nepotrebujete žiadny developerský účet.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.