Apple vydal druhú betu operačného systému macOS Sierra

Apple včera sprístupnil betu nadchádzajúceho operačného systému macOS Sierra pre developerov a verejných beta testerov na testovacie účely.

macossierraroundup

Je to takmer týždeň po tom, čo Apple vydal prvú betu a týždeň po tom, čo bol operačný systém macOS sprístupnený verejnosti. macOS Sierra 10.12.1 beta 2, build 16B2333a je možné stiahnuť z Apple Developer centra (iba developeri), stránky pre beta testerov Apple  a pomocou softvérového aktualizačného mechanizmu v Mac App Store, pre tých, ktorí už majú nainštalovanú prvú betu. Zdá sa, že sa macOS Sierra 10.12.1 zameriava na opravy chýb a vylepšenie vnútorného výkonu, ktorý bol kritizovaný od vydania systému pre verejnosť. Niekoľko veľkých zmien sme zaznamenali v prvej bete. Avšak v tejto verzii podporuje aplikácia Fotky už aj Portrait mód v iPhone 7 Plus.

install-macos-sierra

O operačnom systéme macOS Sierra a jeho vlastnostiach si môžete prečítať v našom predchádzajúcom článku tu. macOS Sierra je obrovská aktualizácia pre Mac počítače obsahujúca napríklad hlasového asistenta Siri, novú optimalizáciu pre úložisko, kopírovanie a vkladanie medzi zariadeniami, automatické odomknutie zariadenia pomocou Apple Watch a omnoho viac.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.