Unboxing nových Apple Watch Edition je na internete

Apple Watch Edition Box

Apple samozrejme nezačal predávať len nový iPhone, ale aj novú generáciu svojich hodiniek, ktoré pomenoval Apple Watch Series 2. Opäť sú v predaji rôzne edície a tá najvyššia nesie názov Apple Watch Edition. Oproti tej predošlej sa však poriadne zmenila.

Zmenili sa materiály, znížila sa cena (niekoľkonásobne!) a aj obsah balenia. Práve na zmeny v balení sa môžeme teraz pozrieť vďaka novému unboxingu od 9to5mac. Veľmi pekne spracované video zverejnil tamojší redaktor Dom Esposito, ktorý vydáva naozaj skvelé unboxing videá a jedno z nich ma pred rokom presvedčilo o kúpe Huawei Watch. No každopádne, teraz môžeme vidieť, ako sa zmenilo balenie (a jeho obsah) oproti minulému roku.

Ako môžeme vidieť, tak exteriér balenia je skromnejší a už nefunguje ako nabíjačka. Krabička od minuloročných Apple Watch Edition totiž mala vstavanú magnetickú nabíjačku a tak sa dala používať aj dlho po prvom rozbalení. Tá nová však vstavanú nabíjačku vystriedala za elegantný nabíjací dock, ktorý sa predáva aj samostatne za 80€. Vnútro balenia je rozdelené na tri kusy. Jedna plastová krabička obsahuje hodinky, druhá tú spomínanú nabíjačku a nakoniec, na úplnom spodku sa nachádza kábel.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.