Apple vydal aplikáciu Classroom pre iPad

 

Jedna zo základných zmien, ktoré prišli s aktualizáciou iOS 9.3 je edukácia, teda vzdelávanie. A hlavnou súčasťou tohto updatu je aplikácia Classroom (Trieda). Apple už zverejni túto aplikáciu aj na App Store s podporou pre iPady s operačným systémom iOS na verzii 9.3. Aplikácia je zadarmo. Aplikácia trieda je veľmi mocná nová aplikácia pre iPad, ktorá vám pomôže viesť vzdelávací proces, zdieľanie práce a taktiež spravovať zariadenia študentov.

ipadeducationupdate-800x595

Môžete spustiť špecifickú aplikáciu, webovú stránku, alebo digitálnu knihu na ktoromkoľvek zariadení v triede a taktiež môžete zdieľať prácu študenta na TV, monitore alebo projektore v triede s použitím Apple TV. Máte možnosť resetovať zaheslovaný iPad študenta, sledovať, v ktorých aplikáciách pracuje a taktiež prideliť špecifický zdieľaný iPad pre každú triedu. Apple taktiež publikoval PDF dokument, v ktorom sú jednotlivé funkcie aplikácie Trieda podrobnejšie opísané a taktiež zahŕňa aj opis zdieľaného iPadu a sledovania plochy. Celý dokument nájdete tu.

screen-shot-2016-03-21-at-3-42-49-pm

Odkaz na App Store : Classroom app.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.